Details: iPhone 11 heeft een 6,1-inch1 Liquid Retina-display.
Het scherm van de iPhone 11 is een 6,1-inch Liquid Retina HD-scherm. Het scherm maakt gebruik van LCD-, MultiTouch- en IPS-technologie. Dankzij IPS-technologie blijf je je scherm in elk licht zien. De iPhone 11 heeft een resolutie van 326 ppi (pixels per inch).
Er zit dus geen OLED-scherm in de iPhone SE 2020/2022, iPhone XR en iPhone 11. Apple heeft in de twee laatstgenoemde modellen wel een betere kwaliteit LCD-scherm gebruikt, genaamd Liquid Retina.
Al jaren wordt door Apple gebruikgemaakt van gorilla glas om het scherm van de iPhone te beschermen. De nieuwe variant Ceramic Shield is volgens Apple harder dan het glas van welke smartphone ook.
Voor iPhone 9, iPhone X 2018 en iPhone X Plus.
De iPhone 12- en iPhone 13-series beschikken over Ceramic Shield. Dit is een versterkt type glas, waardoor de iPhone beter bestand is tegen vallen en glasbreuk. Dit moet je weten over Ceramic Shield! Recente iPhones zijn voorzien van Ceramic Shield.
Iconisch design met een 4,7-inch display
iPhone SE heeft een design van hoogwaardig aluminium en aan de voor- en achterkant het sterkste glas in een smartphone.
Apple vervangt namelijk niet alleen de glazen achterkant, maar het gehele frame.
iPhone X/iPhone XS/iPhone XS Max/iPhone XR: deze modellen hebben een randloos scherm en een glazen achterkant. De iPhone X heeft gezichtsherkenning, terwijl de XS, XS Max en XR een verbeterde camera en een langere batterijduur hebben.
Omdat bij OLED elke losstaande pixel opgelicht kan worden, zorgt dit voor een dieper kleurenbereik met rijke zwarttinten. Bij LCD zijn de kleuren vanwege de achtergrondverlichting minder mooi. LCD is hiermee niet afgeschreven, want in een lichte omgeving of in de buitenlucht komt LCD weer een stuk beter tot zijn recht.
Oorzaak zijn vooral lage yields en hoge materiaalkosten. De beelddiagonaal van 55" voor de vergelijking van de productiekosten is gekozen omdat zowel Samsung als LG nog dit jaar de eerste oled-tv's met dat formaat aan winkels wil leveren.
De iPhone 12 is zonder enige twijfel een beter toestel dan de iPhone 11. Het heeft in vergelijking tot de iPhone 11 een veel beter scherm en is sneller door zijn vernieuwde A14 Bionic chip. Ook heeft de iPhone 12 betere software om nog mooiere foto's te maken, vooral in het donker.
De iPhone 11 is spat-, water- en stofbestendig net zoals de tweede en derde generatie van de iPhone SE. Hij kan daarnaast dertig minuten overleven op twee meter onder water. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max doen hier nog een schepje bovenop.
Conclusie. Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera's en 5G ondersteuning. Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel.
De iPhone 11 levert indrukwekkende prestaties op het gebied van batterij, processor en cameramogelijkheden, naast een supervloeiende software-ervaring. Het is ook de laatste in Apple's lijn van afgeronde telefoons, dus het is goed mogelijk dat je het ontwerp verkiest boven recentere iPhones.
Het vervangen van een iPhone scherm duurt gemiddeld 30 minuten.
Alle modellen uit de iPhone 12-serie, iPhone 13-serie en iPhone 14-serie beschikken over een magneet aan de achterkant. Deze magneet bevindt zich in de buurt van de batterij en zit in het toestel verwerkt, dus je ziet hem niet. MagSafe accessoires hebben óók zo'n magneet.
Wil jij je iPhone achterkant vervangen? Dan heb je waarschijnlijk een gebarsten achterkant. Het is gevaarlijk voor je iPhone om met een kapot achterscherm rond te lopen, daarom raden wij een iPhone achterscherm reparatie zeker aan!
Bij deze reparatie wordt de glazenplaat aan de achterzijde van uw iPhone 11 Pro vervangen. Let op: Enkel het glas wordt vervangen, de iPhone is hierna niet meer waterdicht. De prijs om de volledige behuizing te laten vervangen is € 249,-.
Indien het scherm een origineel Apple scherm is, is het Apple logo op de kabels gedrukt (zie foto – OEM is origineel, NON-OEM is namaak). Bij namaak schermen heeft u dit niet.