Doordat plastic beschermfolie redelijk dun is, beschermt de screenprotector minder goed tegen diepe krassen of stoten. De screenprotector beschermt minder en is daardoor vaak goedkoper dan een glazen of hyrbide glazen screenprotector.
Een Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector. Een Tempered Glass Screenprotector is een screenprotector gemaakt van écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector.
Een smartphonescherm is gemaakt van glas. Glas krast en het kan breken. Daarom is het verstandig om je smartphone te beschermen met een screenprotector.
Met Hydrogel ClearPlex ( privacy ) maak je in zeer korte tijd een screen of back protector. Het is een techniek waarbij een zelfherstellende folie (nano technologie) met een laag wordt vastgezet. De folie laat niet los en er komen geen luchtbelletjes onder.
Een screenprotector met blauw licht filter beschermt niet alleen je smartphone, maar ook je ogen. Alle smartphones stralen blauw licht uit. Dat type licht kan ervoor zorgen dat je hoofdpijn krijgt of 's avonds niet in slaap komt. Een screenprotector met blauw licht filter laat dat licht niet door.
Hydrogel heeft een verkoelend en pijnverzachtend effect, omdat het de wond vochtig houdt. Patiënten die bekend zijn met een overgevoeligheid voor de gel of een van de componenten.
Bij de plastic variant is de kans groter dat zowel je scherm als je protector beschadigt, omdat deze minder weerstand biedt. Barsten in je glazen screenprotector zullen dan weer sneller lijken op barsten in je echte scherm, terwijl dat bij een plastic screenprotector minder duidelijk is.
Als je je smartphone laat vallen of ergens tegenaan stoot, beschermt een screenprotector je scherm tegen schade. Hierdoor kunnen screenprotectors breken, dit geldt vooral voor glazen varianten. Je screenprotector is dan kapot, maar heeft dan wel je scherm beschermd tegen krassen of een barst.
Uit de reviews van klanten blijken de screenprotectors van PanzerGlass een uitstekende keuze! Ze zijn volgens onze klanten namelijk eenvoudig te bevestigen en perfect passend!
Een screen protector in één keer recht plakken kan natuurlijk verkeerd gaan. Maar kun je het dan nog een keer proberen? Bij display folies raden wij het niet aan om het opnieuw aan te brengen. Een tempered glass kan in tegenstelling wel verwijdert en weer aangebracht worden.
Tempered glass is een gehard glas. Het wordt normaliter gebruikt als veiligheidsglas in bijvoorbeeld autoruiten, koelkastbakken, duikmaskers, borden, tafels en kookgerei. Dankzij een proces van hitte en chemische reactie is het tempered glass tot wel 4 keer sterker dan gegloeid glas.
De privacy-filter is een dunne laag folie die in de glazen screenprotector is verwerkt. De privacy-filter maakt het onmogelijk voor anderen om vanaf de zijkant te zien wat er zich afspeelt op het beeldscherm van je iPhone.
Zie je door de krassen op je screenprotector je scherm niet meer? Dan is het misschien tijd om hem te vervangen. Voor de rest is het helemaal aan jezelf wanneer je een screenprotector verwijdert.
In 1 keer je screenprotector aanbrengen zonder luchtbellen is vrijwel onmogelijk. Na het plakken zal je altijd wat bubbels zien. Bij kunststof screenprotectors gebruik je een plastic wig of pasje om die bubbels vanaf het midden naar de zijkant te duwen. Bij glazen screenprotectors doe je dit met een doekje.
Je voorkomt krassen en barsten in het scherm van je iPhone 13 of 13 Pro met een screenprotector. Zo blijft je scherm er langer als nieuw uitzien. Het is belangrijk dat je een screenprotector kiest die bij jouw wensen past. Wil je bijvoorbeeld alleen bescherming of ben je op zoek naar extra functies?
Screenprotector verwijderen met tandenstoker en een pasje
Een tandenstoker kan je een handje helpen. Duw het stokertje voorzichtig onder de zijkant van de screenprotector. Zo creëer je stukje bij beetje wat meer speling. Uiteindelijk komt de screenprotector vanzelf helemaal los.
Allerlei externe factoren zoals hoogte, snelheid, ondergrond, etc hebben invloed op de mogelijke schade die kan ontstaan. Wil je voor zeker gaan dan is het aanbrengen van een (glazen) screenprotector zeker altijd aan te raden.
Alginaat is afkomstig uit zeewier. Doordat stoffen uit dit verband reageren met het wondvocht of bloed ontstaat een soort van hydrogel. Door deze eigenschap bevordert het de bloedstolling. Alginaat kan nog veel meer vocht opnemen, zorgt voor meer zuurstof in de wond en het zorgt ervoor dat bacteriën worden ingesloten.
Op een droge wond geeft FLAMIGEL® vocht af aan de omgeving van de wond en bevordert op dergelijke wijze de lyse (het oplossen) van necrose en korsten. Zo maakt FLAMIGEL® een te droge wond vochtig (“hydrogel” effect).
Bluebuilt iPhone 14 screenprotector
Je krijgt een microvezeldoekje, reinigingsdoekje, sticker om stof te verwijderen en installatiestickers erbij om het opplakken zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Deze screenprotector is gemaakt van glas en heeft een speciaal laagje om vingerafdrukken te voorkomen.
Gorilla Glass is minimaal vijf keer zo sterk als normaal glas. Ook is het bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Andere voordelen? Gorilla Glass beschermt je scherm beter tegen krassen.
Tempered glass, in goed Nederlands gehard glas is letselveilig glas dat, als het breekt, in nagelgrote, onscherpe glaskorrels uiteenvalt. Deze korrels zijn minder gevaarlijk dan de scherven van normaal glas. Gehard glas wordt toegepast in balkons, tafelbladen, glazen kasten en binnen- en douchedeuren.