Afmetingen: 48 cm hoogte x 58 cm breedte x 28 cm dikte. Kenmerken: set van 5 grote XL tassen. inhoud 75 liter.
Tassen worden geleverd met een inhoud tussen de 25 liter en wel 67 liter. Met 45 liter kom je al een heel eind. Daar kun je twee beschaafd gevulde plastic boodschappentassen in meenemen.
Een Albert Heijn-tas (als voorbeeld) is 45 x 18 x 45 cm. Dat komt neer op een inhoud van 36,45 liter.
60 liter. De zak heeft een universele maat (60 liter) dus kan in elke meest gangbare afvalbak gebruikt worden. Afmetingen: 60 x 80 cm.
Grote schooltassen: +31 liter
Ga dan voor een grote schooltas met een inhoud van +31 liter. Deze schooltassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van al je schoolspullen. Vaak hebben deze tassen een apart laptopvak.
Er kan onderscheidt gemaakt worden in een kleine backpack (40-55 liter), een normale backpack (55-65 liter) en een grote backpack (65-80 liter). Ook zit er verschil in een backpack voor mannen en vrouwen.
In de brugklas heb je meer boeken dan op de basisschool, maar minder dan op de bovenbouw van de middelbare school. Waarschijnlijk heb je genoeg aan een tas tussen 20 en 30 liter inhoud. Als je heel veel mee moet nemen, dan is een grote schooltas van minimaal 30 liter een beter idee.
Exclusief verkrijgbaar voor 5,49 euro bij Jumbo.
Voor kratten betaal je 5 euro aan statiegeld. Voor een plastic tas is dit 0,10 euro. Je kunt de tassen en kratten weer inleveren bij een Jumbo Pick Up Point of bij de bezorger.
Afmeting: 60 x 45 x 30 cm.
Albert Heijn heeft in 2022 zijn positie als marktleider verstevigd. Nummer twee Jumbo verloor juist terrein en dat gold ook voor Lidl. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau NielsenIQ, meldt Distrifood.
25 okt 2022 om 09:24 Update: 7 maanden geleden Wie producten van een huismerk koopt in de supermarkt, is daar bij ALDI net zo veel geld aan kwijt als bij Albert Heijn. Dat concludeert de Consumentenbond, die keek naar de prijzen van ruim honderd 'basisproducten' bij de veertien grootste ketens in ons land.
De prijzen liggen 11% onder het gemiddelde. Spar is met 26% boven het gemiddelde het duurst. Opvallend is dat budgetsupers Lidl en Aldi slechts gemiddeld scoren als het gaat om de laagst geprijsde producten. Aldi zit zelfs op hetzelfde niveau als Albert Heijn (1% onder het gemiddelde).
De prijs van dit product is 25 euro en 39 cent. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Dat werkt zo: Je betaalt 0,35 cent voor de plastic tasjes die je met je boodschappen krijgt.
Een dubbele fietstas is handig voor boodschappen, sportspullen, schoolboeken of andere zware spullen. Het voordeel van een dubbele fietstas is dat het gewicht goed wordt verdeeld over de fiets. Je fiets is beter in evenwicht en hij valt hierdoor minder snel om.
Jumbo heeft in 110 van de 680 winkels (16%) de laagste prijzen voor A-merken. Daar zijn zij gemiddeld 7% goedkoper. De online supermarkt Picnic volgt Jumbo op de voet en is gemiddeld 6% goedkoper.
Producten met een Altijd Lage Prijs
Groente, vlees, Jumbo koffie en Jumbo toiletpapier. De producten die je het vaakst nodig hebt, daar ben je het meeste geld aan kwijt. Daarom is het wel zo fijn als juist deze producten niet tijdelijk, maar ALTIJD laaggeprijsd zijn.
Overal inleveren
Of koop ik hem bij de Lidl, dan kan ik hem bij de COOP of de PLUS inleveren. Je hoeft dus niet meer naar een speciale winkel, maar je kan het overal inleveren." Supermarkten die de nieuwe emballagemachines van het Apeldoornse bedrijf hebben, zijn volgens Noppers klaar voor de toekomst.
Dan kunt u vanaf vandaag met een gerust hart boodschappen gaan doen in de grootste supermarkt van Nederland: de Jumbo in Breda. De supermarkt is maar liefst 6.000 vierkante meter groot.
Aldi komt als duurste uit de bus
Na Aldi is Jumbo de duurste supermarkt. Het boodschappenmandje van Kassa kostte hier 65,36 euro. Op de derde plaats staat Albert Heijn, met 64,84 euro.
Op 18 oktober 1979 begonnen Jan en Anita Meurs een supermarkt in Tilburg. Ze vernoemden hun winkel naar de ruim vier meter hoge wereldberoemde savanne- olifant 'Jumbo', die in de negentiende eeuw door Europa en Amerika toerde.
Het belangrijkste is dat de schooltas genoeg ruimte heeft. De meeste middelbare scholieren gebruiken een rugzak tussen de 20 liter en 30 liter. Dan heb je voldoende ruimte, zonder dat je met een enorme tas rondsjouwt.
Een gemiddelde schooltas heeft een inhoud van 20 tot 27 liter. Zo'n formaat is groot genoeg om alles mee te nemen, maar niet groter dan noodzakelijk. Een grote schooltas heeft een inhoud van meer dan 30 liter. Deze tas is ideaal voor lange schooldagen waarbij je veel spullen mee moet nemen.
Voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) adviseren wij schooltassen met een inhoud tussen de 11 en 15 liter. Naast een drinkbeker, fruit en een lunchtrommel is er voldoende ruimte voor het meenemen van gymspullen. Een schooltas met een inhoud van ongeveer 15 liter is ideaal voor de bovenbouw (groep 6-7-8).