Het scherm van je Apple iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro of 14 Pro Max wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit doe je met een goede screenprotector. Zo voorkom je krassen en barsten op je scherm.
Een iPhone 14 kopen is een best dure investering. Het is daarom belangrijk dat jij je iPhone zo goed mogelijk beschermt. Een Screenprotector is een beschermend laagje dat je op je scherm aanbrengt. Het beschermt je scherm tegen krassen, deuken en stoten.
Spigen getemperd glas screenprotector voor iPhone 14 Pro
Het beste van alles is dat het wordt geleverd met een plastic applicator die het veel gemakkelijker maakt om het gecentreerd op je telefoon aan te brengen.
Je voorkomt krassen en barsten in het scherm van je iPhone 13 of 13 Pro met een screenprotector. Zo blijft je scherm er langer als nieuw uitzien.
Apple waarschuwt dat de iPhone 14 Pro en Pro Max de komende tijd slechter leverbaar zijn dan voorzien. Dat komt door een uitbraak van het coronavirus in de fabriek in de Chinese stad Zhengzhou, waar de telefoons in elkaar worden gezet.
De iPhone 14 heeft een geschatte verkoopwaarde tot €665,-. Hoeveel is mijn iPhone 13 Pro Max waard? De iPhone 13 Pro Max heeft een geschatte verkoopwaarde tot €900,-.
De allernieuwste iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max hebben allemaal een IP68-classificatie. Je iPhone 14 kan hiermee maximaal een halfuur overleven onder water, tot wel zes meter diepte.
Een smartphonescherm is gemaakt van glas. Glas krast en het kan breken. Daarom is het verstandig om je smartphone te beschermen met een screenprotector.
Maak de rand los met een tandenstoker door voorzichtig de tandenstoker onder de zijkanten te duwen. Pak een pasje, zoals je pinpas of creditcard en schuif die onder de rand van de screenprotector. Schuif het pasje steeds wat verder onder de screenprotector totdat die helemaal loskomt.
Ja. Het verschil in het scherm tussen de iPhone 13 en iPhone 14 is 0,01 inch. Daardoor is het verschil te klein om over te moeten stappen op nieuwe accessoires. Het goede nieuws is dus dat je je iPhone 13 hoesje gewoon kan gebruiken voor je iPhone 14.
Je scherm beschermen tegen krasjes, vallen en stoten. Een screenprotector kan gemaakt zijn van kunststof, glas of bewerkt glas en je bevestigt hem op het telefoonscherm.
Een Tempered Glass Screenprotector is een screenprotector gemaakt van écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector. Zo is een glazen screenprotector kras vrij en voorkom je vingerafdrukken op het touchscreen.
Als je je smartphone laat vallen of ergens tegenaan stoot, beschermt een screenprotector je scherm tegen schade. Hierdoor kunnen screenprotectors breken, dit geldt vooral voor glazen varianten. Je screenprotector is dan kapot, maar heeft dan wel je scherm beschermd tegen krassen of een barst.
De achterkant van de iPhone 14 is weer van glimmend glas in plaats van mat glas zoals bij de Pro-iPhones. Dat glas is overigens geen Ceramic Shield, het verstevigde glas waarvan Apple beweert dat het minder snel stukgaat dan het glas van andere smartphones. Dat zit alleen aan de voorkant.
Zo is een kunststof screenprotector dun en flexibel maar hij beschermt daardoor minder tegen stoten en krassen. Glas voelt aan als je eigen scherm en beschermt goed tegen stoten en valschade. Wel kan glas breken bij een harde klap. Hybride glas beschermt goed tegen stoten en krassen en breekt niet.
Screenprotectors van gehard glas: de beste screenprotectors
Glazen screenprotectors, ook wel screenprotectors van gehard glas, beschermen je beeldscherm optimaal tegen vallen, stoten en het bekrassen van je beeldscherm. De kracht van een val wordt door de screenprotector geabsorbeerd.
Uit de reviews van klanten blijken de screenprotectors van PanzerGlass een uitstekende keuze! Ze zijn volgens onze klanten namelijk eenvoudig te bevestigen en perfect passend!
In 1 keer je screenprotector aanbrengen zonder luchtbellen is vrijwel onmogelijk. Na het plakken zal je altijd wat bubbels zien. Bij kunststof screenprotectors gebruik je een plastic wig of pasje om die bubbels vanaf het midden naar de zijkant te duwen. Bij glazen screenprotectors doe je dit met een doekje.
Maak de rand los met een tandenstoker door voorzichtig de tandenstoker onder de zijkanten te duwen. Pak een pasje, zoals je pinpas of creditcard en schuif die onder de rand van de screenprotector. Schuif het pasje steeds wat verder onder de screenprotector totdat die helemaal loskomt.
Als je iPhone of Lightning-accessoire nat is
Tik de iPhone voorzichtig tegen je hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen.
Vooral zeewater kan schadelijk zijn omdat elektronica slecht tegen zout kan. Onderwater foto's maken in het zwembad wordt afgeraden. Stel de iPhone niet bloot aan waterdruk of water met een hoge druk of stroomsnelheid. Douchen en watersport wordt dus afgeraden.
Gebruik de iPhone niet in een sauna of in een jacuzzi.