Screenprotectors van gehard glas: de beste screenprotectors
Glazen screenprotectors, ook wel screenprotectors van gehard glas, beschermen je beeldscherm optimaal tegen vallen, stoten en het bekrassen van je beeldscherm.
Doordat plastic beschermfolie redelijk dun is, beschermt de screenprotector minder goed tegen diepe krassen of stoten. De screenprotector beschermt minder en is daardoor vaak goedkoper dan een glazen of hyrbide glazen screenprotector.
De iPhone 13 screenprotector glas - Volledig Dekkend is daarom de beste optie voor iPhone 13 houders. Zo is deze screenprotector gemaakt van extreem sterk gehard glas waardoor hij beschermt bij stoten, krassen en breken.
Een Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector. Een Tempered Glass Screenprotector is een screenprotector gemaakt van écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector.
Een screenprotector met blauw licht filter beschermt niet alleen je smartphone, maar ook je ogen. Alle smartphones stralen blauw licht uit. Dat type licht kan ervoor zorgen dat je hoofdpijn krijgt of 's avonds niet in slaap komt. Een screenprotector met blauw licht filter laat dat licht niet door.
Een smartphonescherm is gemaakt van glas. Glas krast en het kan breken. Daarom is het verstandig om je smartphone te beschermen met een screenprotector.
Een screenprotector op je scherm vangt de schade op bij een val, stoot of kras. Valt je telefoon bijvoorbeeld met het scherm naar beneden op een kiezelsteentje, dan leidt dit zonder screenprotector vaak tot flinke beschadigingen.
Je voorkomt krassen en barsten in het scherm van je iPhone 13 of 13 Pro met een screenprotector. Zo blijft je scherm er langer als nieuw uitzien. Het is belangrijk dat je een screenprotector kiest die bij jouw wensen past. Wil je bijvoorbeeld alleen bescherming of ben je op zoek naar extra functies?
Als je je smartphone laat vallen of ergens tegenaan stoot, beschermt een screenprotector je scherm tegen schade. Hierdoor kunnen screenprotectors breken, dit geldt vooral voor glazen varianten. Je screenprotector is dan kapot, maar heeft dan wel je scherm beschermd tegen krassen of een barst.
Tip 1: Gebruik een tandenstoker
Maak de rand los met een tandenstoker door voorzichtig de tandenstoker onder de zijkanten te duwen. Pak een pasje, zoals je pinpas of creditcard en schuif die onder de rand van de screenprotector. Schuif het pasje steeds wat verder onder de screenprotector totdat die helemaal loskomt.
Zie je door de krassen op je screenprotector je scherm niet meer? Dan is het misschien tijd om hem te vervangen. Voor de rest is het helemaal aan jezelf wanneer je een screenprotector verwijdert.
Uit de reviews van klanten blijken de screenprotectors van PanzerGlass een uitstekende keuze! Ze zijn volgens onze klanten namelijk eenvoudig te bevestigen en perfect passend!
In 1 keer je screenprotector aanbrengen zonder luchtbellen is vrijwel onmogelijk. Na het plakken zal je altijd wat bubbels zien. Bij kunststof screenprotectors gebruik je een plastic wig of pasje om die bubbels vanaf het midden naar de zijkant te duwen. Bij glazen screenprotectors doe je dit met een doekje.
De privacy-filter is een dunne laag folie die in de glazen screenprotector is verwerkt. De privacy-filter maakt het onmogelijk voor anderen om vanaf de zijkant te zien wat er zich afspeelt op het beeldscherm van je iPhone.
Bij de plastic variant is de kans groter dat zowel je scherm als je protector beschadigt, omdat deze minder weerstand biedt. Barsten in je glazen screenprotector zullen dan weer sneller lijken op barsten in je echte scherm, terwijl dat bij een plastic screenprotector minder duidelijk is.
Welke iPhone 13 Pro screenprotector kies je? Voor de allerbeste bescherming van jouw iPhone 13 Pro kies je een Edge to Edge screenprotector. Doordat de randen van de Edge to Edge screenprotector doorlopen tot de rand van het scherm, is het volledige scherm beschermt tegen valschade en krassen.
Ook kan hij tegen een stootje: alleen het sterkste aluminium en krachtigste keramische glas zijn goed genoeg voor de smartphone van Apple. Op deze manier blijft de telefoon langer goed en kan de telefoon dus jaren mee! De iPhone 13 heeft een IP68-certificaat. Dit wil zeggen dat de telefoon zowel stof als waterdicht is.
Een screen protector in één keer recht plakken kan natuurlijk verkeerd gaan. Maar kun je het dan nog een keer proberen? Bij display folies raden wij het niet aan om het opnieuw aan te brengen. Een tempered glass kan in tegenstelling wel verwijdert en weer aangebracht worden.
Met Hydrogel ClearPlex ( privacy ) maak je in zeer korte tijd een screen of back protector. Het is een techniek waarbij een zelfherstellende folie (nano technologie) met een laag wordt vastgezet. De folie laat niet los en er komen geen luchtbelletjes onder.
Allerlei externe factoren zoals hoogte, snelheid, ondergrond, etc hebben invloed op de mogelijke schade die kan ontstaan. Wil je voor zeker gaan dan is het aanbrengen van een (glazen) screenprotector zeker altijd aan te raden.
Het scherm van je Apple iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro of 14 Pro Max wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit doe je met een goede screenprotector. Zo voorkom je krassen en barsten op je scherm.
koop je screenprotectors in de winkel of bestel online
Bij HEMA heb je ruime keuze uit verschillende screenprotectors. Voor elk model zit er wel een geschikte beschermer tussen. Zo hoeft jouw telefoon niet meer onbeschermd door het leven te gaan!
Het is gebruikelijk dat je een speciaal reinigingsdoekje meegeleverd krijgt in het doosje van de screenprotector. Hierin bevindt zich een vochtig doekje, waarmee je het scherm van je mobiele telefoon kunt schoonmaken. Met het droge doekje kun je vervolgens het scherm droogmaken.