Exclusief voor refurbed klanten tegen een speciale prijs: het PanzerGlass™ Standard Fit display beschermingsglas bestaat uit gehard glas. Dit betekent dat een PanzerGlass™ geen film is maar echt glas en dus een aanzienlijk betere bescherming biedt: meer dan 90% van de schermbreuken wordt hierdoor voorkomen.
Screenprotectors van gehard glas: de beste screenprotectors
Glazen screenprotectors, ook wel screenprotectors van gehard glas, beschermen je beeldscherm optimaal tegen vallen, stoten en het bekrassen van je beeldscherm. De kracht van een val wordt door de screenprotector geabsorbeerd.
Wat is Clearplex? Clearplex is een zelfherstellend schok-absorberend folie met nano technologie dat op je telefoon kan worden aangebracht. Het folie wordt voor jouw toestel speciaal op maat gesneden. Hiervoor maken wij gebruik van een database met meer dan 4000 devices.
Een smartphonescherm is gemaakt van glas. Glas krast en het kan breken. Daarom is het verstandig om je smartphone te beschermen met een screenprotector.
Zo is een kunststof screenprotector dun en flexibel maar hij beschermt daardoor minder tegen stoten en krassen. Glas voelt aan als je eigen scherm en beschermt goed tegen stoten en valschade. Wel kan glas breken bij een harde klap. Hybride glas beschermt goed tegen stoten en krassen en breekt niet.
Wanneer je screenprotector eenmaal hebt geplaatst en er is na een tijdje nog een luchtbel onder de screenprotector zichtbaar, dan kun je de luchtbel wegwrijven. Hiervoor heb je een microvezel doek of een droge theedoek nodig waarmee je van het midden van je scherm naar de hoekjes veegt. Voilà!
De privacy-filter is een dunne laag folie die in de glazen screenprotector is verwerkt. De privacy-filter maakt het onmogelijk voor anderen om vanaf de zijkant te zien wat er zich afspeelt op het beeldscherm van je iPhone.
Een Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector. Een Tempered Glass Screenprotector is een screenprotector gemaakt van écht (gehard) glas. Een glazen screenprotector biedt betere bescherming dan een reguliere plastic screenprotector.
Een screen protector in één keer recht plakken kan natuurlijk verkeerd gaan. Maar kun je het dan nog een keer proberen? Bij display folies raden wij het niet aan om het opnieuw aan te brengen. Een tempered glass kan in tegenstelling wel verwijdert en weer aangebracht worden.
Allerlei externe factoren zoals hoogte, snelheid, ondergrond, etc hebben invloed op de mogelijke schade die kan ontstaan. Wil je voor zeker gaan dan is het aanbrengen van een (glazen) screenprotector zeker altijd aan te raden.
Als je je smartphone laat vallen of ergens tegenaan stoot, beschermt een screenprotector je scherm tegen schade. Hierdoor kunnen screenprotectors breken, dit geldt vooral voor glazen varianten. Je screenprotector is dan kapot, maar heeft dan wel je scherm beschermd tegen krassen of een barst.
Bij de plastic variant is de kans groter dat zowel je scherm als je protector beschadigt, omdat deze minder weerstand biedt. Barsten in je glazen screenprotector zullen dan weer sneller lijken op barsten in je echte scherm, terwijl dat bij een plastic screenprotector minder duidelijk is.
In 1 keer je screenprotector aanbrengen zonder luchtbellen is vrijwel onmogelijk. Na het plakken zal je altijd wat bubbels zien. Bij kunststof screenprotectors gebruik je een plastic wig of pasje om die bubbels vanaf het midden naar de zijkant te duwen. Bij glazen screenprotectors doe je dit met een doekje.
Hybride glas bestaat uit sterke kunststoffen zoals PET en acrylglas. Hierdoor lijkt het op glas, maar het is net zo dun en flexibel als kunststof. Hybride glas breekt en scheurt niet en beschermt dus uitstekend tegen krassen en stoten.
Je voorkomt krassen en barsten in het scherm van je iPhone 13 of 13 Pro met een screenprotector. Zo blijft je scherm er langer als nieuw uitzien. Het is belangrijk dat je een screenprotector kiest die bij jouw wensen past. Wil je bijvoorbeeld alleen bescherming of ben je op zoek naar extra functies?
Zie je door de krassen op je screenprotector je scherm niet meer? Dan is het misschien tijd om hem te vervangen. Voor de rest is het helemaal aan jezelf wanneer je een screenprotector verwijdert.
Een privacy screen is een screenprotector waarbij je enkel een goed zicht hebt op je scherm, wanneer je recht op het display kijkt. Als je vanaf een andere kijkhoek op het scherm probeert te kijken, dan zal het scherm donkerder getint zijn.
Apps crashen vaker dan normaal. De telefoonrekening van je mobiel abonnement is onverklaarbaar veel hoger dan anders. Je batterij gaat sneller leeg. Je telefoon is warmer dan normaal.
Maak de rand los met een tandenstoker door voorzichtig de tandenstoker onder de zijkanten te duwen. Pak een pasje, zoals je pinpas of creditcard en schuif die onder de rand van de screenprotector. Schuif het pasje steeds wat verder onder de screenprotector totdat die helemaal loskomt.