In Nederland gebruiken we deze emoji als: handen die aan het bidden zijn, of een high five geven. In Japan betekenen gevouwen handen 'alsjeblieft' of 'bedankt'.
Betekenis Emoji
Two hands raised in the air, celebrating success or another joyous event. Originally animated to show hands being raised, as might be done along with the the exclamation Banzai! in Japan. Now more commonly only shows the hands in the air.
Two hands held out together with open palms facing up, in a slightly cupped manner. May be used to represent an open book in American Sign Language (ASL), or the gesture used by followers of Islam when praying. This gesture also appears similarly to one used to beg for for money.
π: helemaal verliefd
Je gebruikt deze emoji wanneer je iets mooi of lief vindt.
De oorspronkelijke betekenis van de emoji met twee handpalmen tegen elkaar is 'alsjeblieft' of 'dankjewel'.
π Gezicht Dat Kus Toeblaast.
Betekenis Emoji
Widely used to convey that a food item is delicious. May also express that a person is attractive. Lachend Gezicht Dat Lippen Likt is goedgekeurd als onderdeel van Unicode 6.0 in 2010 en toegevoegd aan Emoji 1.0 in 2015.
β€οΈβπ₯ Hart In Vuur En Vlam
A heart shown on fire, for extreme or passionate forms of love or lust. Most representative of desire or lust, this emoji may also indicate a sense of burning a past love and moving on.
Het rode hart β€οΈ
Het staat voor eindeloze passie. Je stuurt dit naar iemand die behulpzaam is, waar je verliefd op bent of gewoon om te laten zien hoeveel je van iemand houdt.
Oranje hartje
Het staat niet voor verliefdheid, maar voor vriendschap.
Het wordt gebruikt om een ββgevoel van plezier, grapjes, plagerijen, dwaasheid, brutaliteit, speelsheid of gekheid over te brengen. π Knipogend Gezicht Met Tong is een volledig gekwalificeerde emoji als onderdeel van Unicode 6.0 geintroduceerd in 2010, en toegevoegd aan Emoji 0.6.
Lachend Gezicht Met Halo π
Deze emoji toont een gezicht met lachende ogen, een grote gesloten glimlach en een halo boven zijn hoofd. Het kan letterlijk worden gebruikt om engelen voor te stellen, maar het kan ook engelengedrag vertegenwoordigen.
π Open Hands
Wat je altijd dacht: 'whatever', 'laat maar' of een handgebaar dat je maakt als je schaduwfiguurtjes op de muur wilt maken. Wat het echt betekent: Twee geopende handen staat voor openheid en knuffels. Toepasselijk als romantische reactie als iemand een hartje naar je stuurt.
EΓ©n grijs vinkje β Het bericht is verzonden. Twee grijze vinkjes β Het bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger. Let op: dit betekent niet dat het bericht ook al is gelezen. Twee blauwe vinkjes β De ontvanger heeft het bericht op zijn of haar telefoon gelezen.
Het woord 'dat' wordt gebruikt als je verwijst naar een bepaald zelfstandig naamwoord. Voor onbepaalde verwijzingen gebruik je daarentegen 'wat'.
een of ander, elk, enigerlei, welk dan ook.
Een vlammetje is een loempia met een pittige vulling. Deze vulling bestaat over het algemeen uit zeer pittig gekruid gehakt. De snack dankt zijn naam uiteraard aan het feit dat hij ontzettend pittig is en je mond 'in vuur en vlam' kan zetten.
Iets wat en iets dat zijn allebei juist. In een zin als 'Is er nog iets wat/dat ik moet weten? ' is zowel iets wat als iets dat mogelijk. Sommige mensen vinden iets wat iets beter klinken, omdat iets een onbepaald woord is.
Topische vragen, ook wel W-vragen of de vijf W's genoemd, zijn vragen omtrent het onderwerp van een tekst, zoals wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe? Ze kunnen worden gebruikt in de tekstanalyse en het tekstontwerp om de opbouw van een tekst te karakteriseren.
βWa make?β De meest gestelde vraag onder buren en vrienden in de citΓ©. Bij vrienden betekent het eerder: βHoe gaat het?β, βWat ben je aan het doen?β, of gewoon: βHeb je eigenlijk al werk?β
Dit lijkt een onschuldig ogende paarse aubergine. Maar pas op met versturen, want de meeste mensen weten dat er eigenlijk een penis mee wordt bedoeld. Net als dat de perzik eigenlijk staat voor billen.
π Lachend Gezicht Met Lachende Ogen.
π Kussend Gezicht Met Lachende Ogen Emoji.