Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt.
Zo kun je je Google geschiedenis bekijken en verwijderen
Log in met je Google account. Klik rechtsboven op je profielfoto. Klik op 'Zoekgeschiedenis'. Bekijk vervolgens je zoekgeschiedenis in chronologische volgorde.
Klik op Geschiedenis > Geschiedenis. Klik links op Browsegegevens wissen. Klik achter 'Periode' op het uitklapmenu. Selecteer vanaf welk moment u de surfgeschiedenis wilt verwijderen, bijvoorbeeld Alles.
Deze map kan je vinden op de voldgende locatie: C:\Users\(gebruikersnaam)\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\local storage(of Bookmarks). Maar als Chrome ook in deze map je browsegeschiedenis en bladwijzers heeft verwijdert dan heb je herstelsoftware nodig.
Vervolgens heb je de keuze tussen: Bewaren gedurende 3 maanden, bewaren gedurende 18 maanden of bewaren totdat ik de activiteit handmatig verwijder. Kies een gewenste optie, klik op 'Volgende' en daarna op 'OK'.
Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.
Geschiedenis, cookies en cache wissen
Als u de geschiedenis, de cookies en de cache wilt wissen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Safari' en tikt u op 'Wis geschiedenis en websitedata'.
Kan je internetprovider je geschiedenis zien? Je provider kan je internetverkeer inzien, maar mag dit niet delen of opslaan. Sinds 2015 is de bewaarplicht wet afgeschaft. Hierdoor mogen internetproviders internetgeschiedenis en locatiegegevens niet meer opslaan.
Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd.
Alle URL's en trefwoorden die je ooit in de zoekpagina van Google hebt getypt, worden op de servers van Google opgeslagen. Ze laten zien wie je bent en wat je interesses zijn. Deze gegevens worden niet automatisch verwijderd wanneer je je browsegeschiedenis verwijdert.
Je kunt in de browsergeschiedenis zoeken om snel websites te vinden die je eerder hebt bezocht. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld.
In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.
Als je besluit om je smartphone, tablet of computer te verkopen, dan is het wissen van de geschiedenis alleen niet voldoende. Er kunnen documenten, foto's en andere soorten bestanden op je device blijven staan, die de koper dan nog kan bekijken.
WiFi routers hebben meestal niet de mogelijkheid om precies te zien wat iemand op het internet doet. Daarnaast is dit zelfs als je toegang hebt tot het 'ruwe verkeer' vaak niet mogelijk. Dit heeft te maken met de technologie, waarbij het verkeer vaak versleuteld is.
Gegevens van bij Google ingelogde gebruikers verlopen standaard na 26 maanden. Als de Analytics-instelling Bewaring van gegevens is ingesteld op een periode die korter is dan 26 maanden, worden de gegevens van op Google ingelogde gebruikers bewaard voor die kortere termijn.
Iedere seconde verwerkt Google naar schatting 60.000 zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten zijn een schat aan informatie. Google bewaart deze gegevens en vult ze aan met informatie uit Gmail, YouTube en Chrome. Daarom wil Google zo graag dat jij al deze diensten gebruikt terwijl je bent ingelogd met je Google-account.
Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Herstel vorige versies". Hierop zal Windows zoeken en een lijst van de vorige versies van de permanent verwijderde bestanden of de map met verschillende tijden en data maken.
Het terughalen van een verwijderde sms van een Android is mogelijk met de Android Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een Android scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notities weer leesbaar maakt.