Waar kan ik de digitale Makro-pas gebruiken? De digitale pas in de Makro app kan gebruikt worden bij de toegangspoortjes en de horeca-ingang om onze vestigingen te bezoeken. Nadat je inkopen hebt gedaan kun je met de digitale pas afrekenen bij de kassa's.
5 voordelen van de Makro-horecapas:
een groots assortiment food en non-food, alles onder één dak; alles voor de zaak én voor thuis, van laptop tot alles voor je bedrijfsborrel; veel volumevoordeel, handig bij grootverbruik; goedkoop tanken en altijd gratis parkeren.
Om inkopen te doen bij Makro heb je een Makro-pas nodig. Deze pas kan je aanvragen als je een bedrijf, vereniging of stichting hebt met een registratie bij de Kamer van Koophandel. Je kan meerdere pashouders opgeven.
Makro is er voor alle ondernemers, zelfstandigen, zzp'ers en verenigingen in Nederland. Voor horeca en niet-horeca, voor iedereen die gaat voor professionele kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Zij kunnen inkopen doen in alle 17 Makro-vestigingen én online.
U heeft een Makro-kaart nodig om in de winkel of online te winkelen bij Makro . mCard is het loyaliteitsprogramma van Makro. Wanneer u de mCard-app downloadt, kunt u in aanmerking komen voor mRewards. Een digitale versie van uw Makro Card vindt u in de Makro mCard app.
Ja zonder die pas kom je niet binnen. Je kan hem wel van iemand lenen dat is geen probleem. Je hebt hem namelijk ook voor het betalen nodig. je hebt voor de makro inderdaad een pas nodig.
Ondernemers hoeven niet direct een slagerij of een fabriek te runnen. Ook kleine zelfstandigen kwalificeren zich. Denk aan een freelance vertaler of fotograaf, een arts of een notaris. Bij de Makro kan zo'n zelfstandig ondernemer ook zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel een pas krijgen.
Supermarkten zijn vaak net zo goedkoop of zelfs voordeliger. Dat meldt Outofhome-shops.nl donderdag op basis van een test van de Consumentenbond. Bij de onderzochte supermarktartikelen biedt Makro slechts in de helft van de gevallen het goedkoopste product.
Heb jij nog geen persoonlijke Makro-pas? Aanvragen is eenvoudig en helemaal gratis. Hiermee profiteer je direct van veel voordeel en privileges.
Al met al zijn Makro en in mindere mate Sligro bij voedselproducten toch het goedkoopst. Bij de niet-voedselproducten is Sligro echter geregeld het duurst. Dat is begrijpelijk, omdat Sligro gespecialiseerd is als horecagroothandel.
In sommige gevallen is het handig om iemand permanent te machtigen. Dat kan met een extra Makro-(horeca)pas. Met een extra Makro-(horeca)pas kan jouw medewerker of familielid altijd inkopen doen als je zelf niet in de gelegenheid bent. Alle facturen staan op jouw (bedrijfs)naam en zijn te zien in je factuuroverzicht.
Betalen kan met pinpas, MultiTankcard, MKB Brandstof en MoveMove tankpas. Is er een zakelijke Makro tankpas? Nee, Makro heeft geen tankpassen.
Btw niet in de prijs verwerkt
Kenmerkend voor groothandels als Makro en Sligro is dat zij zich qua prijzen richten op ondernemers. Dit betekent dat zij hun prijzen zonder btw mogen vermelden. Dat is alleen iets wat bedrijven mogen die zich richten tot ondernemers.
Particulieren mogen zonder pasje shoppen bij Makro, Hanos en Sligro.
Blijft mijn Makro-pas geldig als ik mijn MijnMakro account ophef? Na het opheffen van jouw MijnMakro account blijft jouw Makro-pas gewoon geldig. Je blijft dan ook van harte welkom in onze vestigingen.
In 1968 opende de Utrechtse steenkolenhandel SHV de eerste Makro-groothandel in Amsterdam, omdat het zijn risico's wilde spreiden. Makro hanteerde destijds een revolutionair concept; een heel breed gesorteerde groothandel waar ondernemers zelf hun spullen konden afhalen.
De Makro-vestiging in Delft is een van de grootste van het land. Het filiaal werd in 2008 juist grondig vernieuwd en uitgebreid tot een winkeloppervlakte van 18.000 vierkante meter. De kleinere Wateringse vestiging werd in 2013 nog gekozen tot de beste Makro van Nederland.
Je kan ook een extra pas aanvragen. Dit doe je eenvoudig via MijnMakro. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Als we kijken naar welke supermarkt de goedkoopste huismerkproducten heeft en waar je dus het goedkoopst je boodschappen kunt doen, dan kwam eind 2022 supermarkt Dirk van den Broek als beste uit de test. De prijzen van deze supermarkt liggen volgens de Consumentenbond gemiddeld 11% onder het gemiddelde.
De Lidl bleek voor de meeste producten de goedkoopste supermarkt te zijn. Voor biologisch vlees en kaas bleek de boer de goedkoopste (en duidelijk de lekkerste). Het bleek dat voor ons boodschappenbriefje de over het algemeen goedkope supermarkt Lidl niet altijd goedkoper was dan de Albert Heijn.
Kan iedereen klant worden bij HANOS? Nee, de HANOS Wereldpas wordt alleen verstrekt aan grootverbruikers die goederen uit het HANOS-assortiment gebruiken voor bedrijfsmatige doeleinden. Om in het bezit te zijn van de HANOS Wereldpas dient u ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.
Per 1 januari 1998 heeft SHV de Europese Makro's verkocht aan de Duitse METRO Group. Sindsdien vormt Makro Nederland een onderdeel van dit concern. Een groot deel van de inkoop in Nederland wordt gedaan via MAXXAM C.V., onderdeel van Bidfood.
- Voor het aanvragen van een Makro-pas moet men 16 jaar of ouder zijn en een (kopie van) geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunnen overleggen. - Uw Makro-pas is een persoonsgebonden pas waarmee u toegang heeft tot onze Makro-vestigingen.
Waar kan ik de Makro-tankkaart gebruiken? Lukoil, Power, Gabriëls, Avia, Octa +, G & V, Maes, DCB, Esso, Q8, Texaco, Makro en Cora. Met de Makro-tankkaart kunt u naar alle bovengenoemde merken gaan.