Karma Armbanden, Karma Kettingen en Karma Oorsieraden zijn elegante en veel gedragen sieraden. Armbanden worden handgeknoopt met verfijnde kleurige beads. De combinatie van kristallen en natuurstenen is geinspireerd op het Boeddishme en Indiase mythologie. De beads geven kracht en energie.
Karma is een Nederlands sieradenmerk. De armbanden van Karma worden gemaakt van natuursteen, waardoor de kwaliteit van de armbanden ontzettend goed is. De kralenarmbanden van Karma zijn perfect te combineren met een mooie outfit of in combinatie met andere leuke armbanden.
Stap 1: Open éérst het veiligheids-achtje aan de zijkant van het slot. Stap 2: Druk het knopje in boven op het slot, en houdt deze ingedrukt. Beweeg nu de 2 onderdelen van het slot uit elkaar. Dit kan overigens bij een nieuw slot nog een beetje stroef gaan maar dit wordt naar mate de tijd soepeler.
Het dragen van een armband tijdens de slaap kan enkele gevaren met zich meebrengen. Een van de grootste gevaren is het verstrikt raken van de armband in beddengoed. Dit kan leiden tot verwondingen, zoals kneuzingen of zelfs gebroken botten. Andere gevaren zijn het veroorzaken van irritatie of schade aan de huid.
Door de armband aan de andere pols te dragen voorkomt u dat hij u hindert of in de weg zit. Maar er is geen ongeschreven wet die dat oplegt. Een horloge en een armband-party aan dezelfde pols kan bijvoorbeeld rommelig ogen. Draag de armbanden in dat geval gerust aan de andere kant.
Karma wordt in het boeddhisme en hindoeïsme gezien als een natuurwet. Het is de wet van oorzaak en gevolg, elke actie heeft onvermijdelijk een reactie, al hoeft dit niet à la minute te zijn. We creëren energie door elke intentie, daad en gedachte die we doen of hebben. Alle energie komt uiteindelijk bij je terug.
Wanneer je negatief karma wilt zuiveren, is het nodig om een specifieke positieve actie (karma) te doen met de juiste motivatie. Deze motivatie is samengevat in de volgende Vier krachten van zuivering: Kracht van het object. Je denkt hierbij aan de mensen, dieren of alndere voelende wezens die je hebt geschaad.
Karma (Sanskriet कर्म van de wortel kṛ, Pāli: kamma, handeling, actie of daad) is het principe van oorzakelijkheid in het hindoeïsme en boeddhisme dat stelt dat fysieke en mentale acties van een individu gevolgen hebben voor dit leven en volgende levens door middel van reïncarnatie.
Doorbreek je 'bad karma'
bekijk en accepteer je gevoelens en neigingen, zonder ze direct als waarheid aan te nemen, ervaar je onderliggende overtuigingen, sta open voor de mening van een ander, ook al lijken degene die je hebt de waarheid, leer jezelf een houding aan van onderzoek en interesse.
De oorzaak wordt gevonden in het effect en het effect wordt gevonden in de oorzaak. Het is oneindig. In deze oneindige keten kunnen drie soorten karma worden onderscheiden: verleden karma ( Sanchit Karma ), heden karma ( Prarabdha Karma ) en toekomstig karma ( Agami Karma ).
Toch vraagt dit leven van je dat je er wat mee doet. Iedere (verre) oorzaak wil 'geneutraliseerd' worden. Je kunt karma 'verbranden' door bepaalde (meditatie)technieken of met behulp van Pong Yup (speciale ademhalingstechniek), en je zo zuiveren van de gevolgen van schadelijke indrukken.
Jezelf én je omgeving energetisch reinigen. Ikzelf gebruik dus vooral wierook, kaarsen, edelstenen en aurasprays om mezelf en mijn omgeving energetisch te reinigen. Daarnaast kan ook het branden van salie en het inzetten van geluid helpen om ruimtes van ongewenste energieën te ontdoen.
Wat is karma? Volgens reiki master Marino is karma het rechtssysteem van het universum. Marino gelooft in reïncarnatie en zegt dat wanneer je voor de allereerste keer wordt geboren, je in dat leven karmische schuld of beloning opbouwt op basis van je acties en intenties.
De intentie waarmee we iets doen, zeggen en denken komt uiteindelijk weer bij ons terug. Dat is de wet van oorzaak en gevolg waarmee we ofwel positief dan wel negatief karma creëren. Positief karma werkt in ons voordeel, maar negatief karma weerhoudt ons er van om ons te ontwikkelen wanneer het ongezien blijft.
Karmische relaties gaan in veel gevallen over loslaten. Vaak blijft er weinig over van de verbinding als jij je lessen hebt geleerd. Dat wat jou aan die ander verbond, lost als het ware op. Deze relaties verdwijnen dan helemaal uit je leven of verschuiven naar de achtergrond.
Als je energie in een rechte lijn stroomt voel je je heel evenwichtig, heel harmonieus. Je bent dan heel sereen. Je voelt alleen maar harmonie op het moment dat je doet wat je moet doen en als je leeft op basis van directe inzicht.
De meest centrale hindoeïstische overtuigingen zijn de ideeën van samsara en karma. In het hindoeïsme gelooft men in wedergeboorte of reïncarnatie als onderdeel van samsara, het levenswiel.
Oud karma. Oude ingesleten patronen en overtuigingen, vaak uit je opvoeding, en negatieve herinneringen blokkeren vaak onbedoeld de weg naar geluk. Om ruimte te maken voor nieuwe dingen in je leven, zal je eerst wat op moeten ruimen. Of zaken loslaten.
Deze week keurt ze de woorden: 'Bad karma. ' Als het iemand die we niet bijzonder hoog hebben zitten slecht vergaat, kun je het veelbetekenend hebben over bad karma en dan snapt iedereen dat je bedoelt: 'Boontje komt om zijn loontje'.
Je hebt veel pech, dingen die bij anderen makkelijk en vanzelfsprekend gaan, daar moet jij hard voor werken; Er ontstaan onverklaarbare (chronische) lichamelijke klachten of je oude lichamelijke klachten verergeren zich; Je hebt depressieve en negatieve gedachten.
Loslaten
Een karmische relatie kan betekenen dat je loslaat van iemand of iets dat niet goed voor je is. Door jezelf te accepteren en van jezelf te houden, kun je dit loslaten zonder dat het je verlamt, angstig maakt of je schuldgevoelens geeft.
Iedere familie heeft een zogenaamde 'familie-karmadrager'. Het is meestal degene die het meest spiritueel ontwikkeld is en de energetische blokkades die in de familielijn zitten, met zich meedraagt. Je draagt deze last al vanaf jouw geboorte en word je hiervan bewust naarmate je innerlijk groeit.
Soms wordt karma ook levenslot of oorzaak-gevolg genoemd.